Vanaf 2 mei zijn er weer fysieke kerkdiensten voor 30 personen.
Ook zijn alle diensten te volgen via Kerkdienst gemist.
Aanmelden Nieuwsbrief
Ga naar aanmelden

NieuwsFlits

Coronahulp Kerk in Actie: we gaan door!

Corona. Al ruim een jaar lang zet dit virus de wereld op zijn kop. Maar waar we in Nederland hoopvol uitkijken naar betere tijden, zitten in veel landen mensen nog steeds zonder inkomen en sociaal vangnet, en lijden ze honger.
coronahulp
Coronahulp
Ik? Ja jij!

Kerkenraad versterken?

Jaarlijks is er in september de afwisseling van de wacht. Dan nemen er ambtsdragers afscheid. En dan is het dus heel fijn als er weer nieuwe opvolgers klaar staan. Er is in het kerkbestuur van alles te doen. Maar vooral onze diakonie heeft behoefte aan de invulling van vacatures.

Digitale catechesegroep

Sinds januari zijn we vijf zondagavonden bij elkaar gekomen, als ‘digitale catechesegroep’. Het was eigenlijk onze bedoeling om afgelopen najaar, net als in het seizoen daarvoor, weer een gewone gespreksgroep op te starten, voor de jongeren tussen de 12 en ongeveer 16 jaar van onze beide kerken. Maar toen gooide corona roet in het eten, en gingen zelfs de middelbare scholen weer dicht voor de meeste leerlingen.
Catechesegroep