Dorpskerk
Veiling, boeken-, rommel- en kledingmarkt
GEWELDIG

Veiling, boeken-, rommel- en kledingmarkt: Geweldig

De 24e veiling , boeken- rommel- en kledingmarkt van afgelopen zaterdag was een topdag. Lekker snuffelen naar dat ene exemplaar waar je al lang naar op zoek was.

Activiteitenfolder 2022-2023

Hopelijk zit er iets voor jou/u bij! Of misschien denkt u:
‘Dat is wat voor mijn buurvrouw, kleinzoon, vriend of…’
In beide kerken liggen in de hal nog meer exemplaren van de folders.
Deel gerust uit om de folders bij anderen onder de aandacht te brengen!

Download de folder
activiteitenfolder22-23
Activiteitenfolder 2022-2023
De nieuwe gemeente krijgt vorm en kleur!
Vorm en kleur!

De nieuwe gemeente krijgt vorm en kleur!

In maart van dit jaar begonnen wij aan het inhoudelijke gemeentegesprek over de samenvoeging van de Dorpskerk en de Kandelaar. ‘Een gezamenlijke trektocht’, zo noemde de kerkenraad deze onderneming.

Heb je een halfuurtje?

Deze vraag ga ik volgend seizoen aan alle 18 – 30 jarigen in de Dorpskerk en De Kandelaar stellen!
Heb je een halfuurtje?
Alpha-cursus

Alpha-cursus in Holten

Alpha is een introductie in het christelijk geloof die opnieuw in Holten wordt aangeboden.

Duurzaamheid

(h)eerlijk eten zonder omwegen. Opgezet om: lekkere lokale producten te kopen direct van de producent (de boeren/makers).
Duurzaamheid
Regionale kerkendag Deventer

Op zondag 9 oktober wordt vanuit de ring Deventer weer een regiokerkendag gehouden in de Lebuïnus.

6 oktober: ‘Samen aan Tafel’

Op 6 oktober gaan we weer samen eten in De Kandelaar. Bedoeld voor leden van Dorpskerk en Kandelaar.
Samen aan tafel
‘Samen aan Tafel’

Gespreksgroep

Het verhaal achter het Bijbelverhaal. In de kerkdienst lezen we altijd uit de Bijbel.

Gezamenlijke diensten

Voorbereiding gezamenlijke diensten eind 2022

Vakantie bijbeldag 2022

Op woensdag 20 juli 2022 was het zover, de vakantie bijbeldag ging om 10 uur van start.

Klein Concert Campanella

Koor Campanella heeft net als vorig jaar weer een miniconcert in petto en wel op dinsdag 11 oktober.

V&T

Komend seizoen hebben wij weer een mooi programma voor u. De eerste 2 inspirerende activiteiten zijn al vroeg in het seizoen, vandaar deze vooraankondiging.

Kinderkoor Mozaïek

Het is 42 jaar geleden dat ik, Eline Paalman, Interkerkelijk Kinderkoor Mozaïek heb opgericht.

Vakanties met aandacht

Het vakantiebureau in Doorn organiseert al ruim 50 jaar diaconale vakanties.