Dorpskerk

Kerstwandeling

Zondag 18 december 2022
Het jeugdwerk van de gezamenlijke kerken organiseert dit jaar een kerstwandeling door Holten. Door het lopen van een route (circa 3 km) komt u langs verschillende scenes van het kerstverhaal.
kerstwandeling
Kerstwandeling
Op weg naar Kerst

In deze tijd van advent volgen we de lezingen van de Bijbel Basics rond het thema : ‘Ik kan niet wachten’.

Kerstcollecte voor vluchtelingenkinderen

Vluchtelingen die na een levensgevaarlijke reis Griekenland weten te bereiken krijgen niet het welkom waar ze op hoopten.
Kerstcollecte voor vluchtelingenkinderen
Kerstcollecte
Kerstvieringen

Kerstvieringen voor ouderen

De HVD’s van de Dorpskerk en de diaconie van De Kandelaar willen alle ouderen van harte uitnodigen voor de gezamenlijke kerstvieringen in Irene.

Het Brookduo

Optreden van Het Brookduo
met "Tweeduuster schavuit"
Wanneer: donderdag 15 december 2022
Plaats: Dorpskerk
Aanvang : 20.00 uur
Kerk open : vanaf 19.00 uur.
brookduo
Het Brookduo

Bezoekproject 18-30 jarigen

Even een kleine update over het project om alle 18-30 jarigen kort te ontmoeten. Inmiddels ben ik begonnen in het buitengebied.
Heb je een halfuurtje?
Project 18-30 jarigen
Samen aan Tafel

Op 8 december gaan we weer samen eten in De Kandelaar. Dit is voor leden van de Dorpskerk en De Kandelaar: ‘Samen aan Tafel’

Kofferproject uitgebreid met TienerTas

Al een poosje gaan er twee koffers rond in de gemeente. De koffer zit vol met kinderbijbels, spelletjes, lectuur voor ouders etc.
Kofferproject uitgebreid met TienerTas
TienerTas
Tienernevendienst

Vanaf november is er weer Tienernevendienst. De tieners beginnen in de kerk en na ongeveer 10 minuten gaan ze naar hun eigen ruimte en blijven daar de rest van de dienst.

Nieuwe Spiritualiteit

Woensdag 18 Januari 2023:Lezing “Nieuwe Spiritualiteit” door emerituspredikant Harry Gijsen.
Nieuwe Spiritualiteit
Tienercatechese

In oktober en november zijn we 4 zondagavonden met een aantal tieners bij elkaar gekomen. Dat deden we bij ons thuis, aan de Pastoriestraat.

Gemeentegesprekken

In november hebben er op vijf avonden en op verschillende locaties gemeentegesprekken, groothuisbezoeken plaatsgevonden.

Gespreksgroep

Het verhaal achter het Bijbelverhaal. In de kerkdienst lezen we altijd uit de Bijbel.

Open Deur diensten 2022

De gezinsdienst wordt gehouden op 24 december om 19.30 uur in de Kandelaar.

Solid Friends/KidzArt

Sporten, waarom zou je dat nou eigenlijk doen? Aan hoeveel beweging kom je nou eigenlijk per week?