Hervormd Holten
Elke week wordt er een update gemaakt van sommige teksten of foto's.
Om de nieuwste berichten/foto's te zien is het aan te raden om d.m.v.
Ctrl f5 of soms alleen f5 de webpagina's te verversen.
Heeft u behoefte aan contact of u zit met een dringende vraag om praktische hulp dan kunt u contact opnemen met één van de personen onderaan de website.
nieuwsflits/agenda
Omzien naar elkaar
in de naam van
Christus.
digitaal

Digitaal naar de kerk

Vorige week konden we al melden dat we vorderingen maakten met het mogelijk maken van het streamen van diensten, zodat je rechtstreeks, of later, diensten uit de Kandelaar en de Dorpskerk in beeld en geluid kunt bijwonen.

Coronavirus

Bericht n.a.v. laatste maatregelen Vanwege de laatste maatregelen i.v.m. het coronavirus moeten de kerkenraden besluiten dat.

PaasChallenge

In april is het pasen. Holten is met pasen druk met de paasvuren maar pasen gaat in de kerk om de kruisiging van Jezus en Zijn wederopstanding.
Gebed estafette

Gebed in en voor Holten

We leven in een bijzondere tijd. De tijd voor Pasen en in een tijd van ‘Corona-crises’.

Omzien naar elkaar

Juist in deze tijd is het goed om om te zien naar onze naaste dichtbij en verder weg.
Niet Alleen

Volop hulp in Nederland

#nietalleen bundelt coronahulp
Nederland laat zich van haar beste kant zien. Op veel plekken worden boodschappen gedaan of medicijnen gehaald.

Beste mensen

In deze bijzondere tijd is het vorm geven aan gemeente-zijn een hele uitdaging. Maar er gebeuren hele mooie dingen!

Samenwerking in de Dorpskerk

Let een beetje op elkaar!
In de familie, in de buurt, in de kerk. Voor veel gemeenteleden en Holtenaren vanzelfsprekend.
nieuwsflits/agenda
Een weg door het donker,
maar het licht in de rug