Hervormd Holten
Nieuwste berichten/foto's zien? Ververs de webpagina's d.m.v. Ctrl f5 of soms alleen f5.
Behoefte aan contact, een dringende vraag neem dan contact op met één van de personen onderaan deze pagina.
nieuwsflits/agenda
Omzien naar elkaar
in de naam van
Christus.

Digitaal naar de kerk

Weer samen naar de kerk?

Pastorale brief scriba bij zondag 7 juni 2020:‘Vul aan wat ons ontbreekt’

Omzien naar elkaar

Juist in deze tijd is het goed om om te zien naar onze naaste dichtbij en verder weg.

Volop hulp in Nederland

Nederland laat zich van haar beste kant zien. Op veel plekken worden boodschappen gedaan of medicijnen gehaald.

Beste mensen

In deze bijzondere tijd is het vorm geven aan gemeente-zijn een hele uitdaging.

Samenwerking in de Dorpskerk

Oproep Vrijwilligers die willen helpen bij het op de juiste wijze begeleiden van de kerkgangers naar hun zitplaats.

Met hart en ziel

De komende zes weken kunt u elke zaterdagavond om 18.00 uur kijken naar een speciale serie van Met hart en ziel.

Alpha Online

Ben jij ‘Corona’ ook al meer dan zat!? En heb je ook nog meer tijd gekregen? Wordt jouw vakantie toch anders deze keer?

Aanmelden Nieuwsbrief

U kunt zich hier aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

nieuwsflits/agenda
Het verhaal gaat door...