Hervormd Holten
Nieuwste berichten/foto's zien? Ververs de webpagina's d.m.v. Ctrl f5 of soms alleen f5.
Heeft u behoefte aan contact of u zit met een dringende vraag om praktische hulp dan kunt u contact opnemen met één van de personen onderaan de website.
nieuwsflits/agenda
Omzien naar elkaar
in de naam van
Christus.

Digitaal naar de kerk

Na de dienst op Hemelvaart werd via de beamer een QR-code getoond.

Coronavirus

In verband met de huidige maatregelen vanwege het coronavirus gaan de kerkdiensten

Omzien naar elkaar

Juist in deze tijd is het goed om om te zien naar onze naaste dichtbij en verder weg.

Volop hulp in Nederland

Nederland laat zich van haar beste kant zien. Op veel plekken worden boodschappen gedaan of medicijnen gehaald.

Beste mensen

In deze bijzondere tijd is het vorm geven aan gemeente-zijn een hele uitdaging.

Samenwerking in de Dorpskerk

In de familie, in de buurt, in de kerk. Voor veel gemeenteleden en Holtenaren vanzelfsprekend.

Met hart en ziel

De komende zes weken kunt u elke zaterdagavond om 18.00 uur kijken naar een speciale serie van Met hart en ziel.

Alpha Online

Ben jij ‘Corona’ ook al meer dan zat!? En heb je ook nog meer tijd gekregen? Wordt jouw vakantie toch anders deze keer?

Gebeds10daagse

We leven in een bijzondere tijd. De tijd voor Pinksteren en in een tijd van ‘Corona-crises’.
nieuwsflits/agenda
Het verhaal gaat door...