Hervormd Holten
Nieuwste berichten/foto's zien? Ververs de webpagina's d.m.v. Ctrl f5 of soms alleen f5.
Behoefte aan contact, een dringende vraag neem dan contact op met één van de personen onderaan deze pagina.
niet alleen
Volop hulp in Nederland

Volop hulp in Nederland

#nietalleen bundelt coronahulp
Nederland laat zich van haar beste kant zien. Op veel plekken worden boodschappen gedaan of medicijnen gehaald, honden uitgelaten, belrondes onder oudere gemeenteleden gedaan en voedsel ingezameld voor de voedselbank. Het platform #nietalleen brengt al die initiatieven nu bij elkaar, zodat ze elkaar kunnen versterken.

Overal in Nederland zetten talloze lokale organisaties en kerken zich in voor mensen die hulp kunnen gebruiken. Zoekt u ook hulp, of wilt u hulp bieden? Bel dan naar 0800-1322 of ga naar nietalleen.nl

Kijktip: vanaf woensdag kunt u elke doordeweekse dag rond 17.00 op NPO1 kijken naar #Nietalleen.

Op dit moment zijn de volgende organisaties aangesloten bij #nietalleen (de lijst groeit): verschillende kerkgenootschappen waaronder de Rooms-Katholieke Kerk en de Protestantse Kerk, CGK, GKv, NGK, EO, Stichting Present, Stichting HIP, Navigators, Kerk in Actie. Daarmee is een landelijk dekkend netwerk beschikbaar.

Nomineer Nietalleen.nl voor Gouden Televizierring

Afgelopen twee maanden was in televisieprogramma Nietalleen.nl te zien hoe o.a. kerken en organisatie mensen hielpen die een luisterend oor of praktische hulp nodig hadden door de coronacrisis. U kunt het televisieprogramma nu nomineren voor de Gouden Televizierring! Tot woensdag 27 mei 10.00 uur kan er gestemd worden. Wilt u meedoen, ga dan naar NOMINEER en selecteer Nietalleen.nl in de lijst met programma’s.