Hervormd Holten
Nieuwste berichten/foto's zien? Ververs de webpagina's d.m.v. Ctrl f5 of soms alleen f5.
Heeft u behoefte aan contact of u zit met een dringende vraag om praktische hulp dan kunt u contact opnemen met één van de personen onderaan de website.
nieuwsflits/agenda
Gebed in en voor Holten,
gebeds10daagse – een uur in gebed.

Gebeds10daagse

Gebed in en voor Holten, gebeds10daagse – een uur in gebed.
We leven in een bijzondere tijd. De tijd voor Pinksteren en in een tijd van ‘Corona-crises’. We raken zo langzamerhand gewend aan de anderhalve-meter-samenleving.

Veel mensen leven met elkaar mee en kijken naar anderen om, ook met praktische hulp. Maar er leven ook veel zorgen over de toekomst: hoe gaat het op het werk? Is er straks nog werk? Blijf ik gezond? Hoe gaat het met mijn opa? En welke kant gaan wij op als samenleving?

In deze tijd van onzekerheid is goed om elkaar bij te staan met voorbede. Bovendien leven we toe naar Pinksteren, ‘het feest van Gods Geest’. De eerste christenen waren ook 10 dagen bijeen in gebed. Juist om nieuwe ‘doorbraken van Gods Koninkrijk te zien op aarde.’

Kortom deze tijd vraagt om gebed. Om elkaar hierin te helpen organiseren we een gebds10daagse. Je besteed een uur om te bidden voor mensen en situaties in Holten en nog andere thema’s. We houden deze 10-daagse van donderdag 21 mei, Hemelvaartsdag tot en met zaterdag voor Pinksteren, 30 mei.

Je kunt meedoen aan deze gebeds10daagse door je in te schrijven via een formulier op deze link: aanmelden

Je krijgt informatie over vragen als:
- Hoe zou je een uur in gebed kunnen doorbrengen?
- Waarvoor zou je voorbede kunnen doen?

En ook ontvang je wat motiverende gedachten en/of Bijbelgedeelten. Binnen het Alpha-team zijn we enthousiast over dit idee. Wij zouden het op prijs stellen als je mee doet. Uiteraard mag je op meerdere dagen inschrijven. Elke bijdrage stellen we op prijs!

Met hartelijke groet,
namens het Alpha-team,