De kerkdiensten mogen weer fysiek bezocht worden.
Aanmelden Nieuwsbrief
Ga naar aanmelden
“Door de kerk besef ik waar het in het leven om gaat… daarom geef ik voor mijn kerk”

JPF
Activiteiten JPF

We houden u en jullie graag op de hoogte van de activiteiten van het JPF. Hierbij een korte update van de afgelopen periode.

Fusie Ontwikkel Groep

In de laatste bijeenkomst van de ‘Fusie Ontwikkel Groep’, afgekort de FOG, zijn we bezig gegaan met de vraag wat we kunnen doen nu er geen kerkdiensten mogelijk zijn.
Fusie Ontwikkel Groep
Eenheidszondag

Op 23 januari vieren we Eenheidszondag, als afsluiting van de internationale week van gebed (van 16 t/m 23 januari).

Vrijwilligers vakantiewerk

Ook in 2022 zijn er, van Mei tot en met September, weer diaconale vakantieweken voor mensen die niet zelfstandig op vakantie kunnen gaan.

Vakanties met aandacht

Diaconale vakantieweken 2022. Het vakantiebureau in Doorn organiseert al ruim 50 jaar diaconale vakanties.

Gezamenlijke diensten

Toen de kerken, na alle coronamaatregelen, weer open mochten afgelopen zomer, en er daarmee in september een einde kwam aan de wekelijkse gezamenlijke diensten.

Aanmelden Nieuwsbrief